Rendkívüli befektetési lehetőségek az

Egyesült Arab Emirátusok területén:

 

Az Egyesült Arab Emirátusok gazdasága és ingatlanpiaca

 

Az Egyesült Arab Emirátusok egy olajban gazdag ország, a világ olajkészletének 9 százaléka található itt. Azonban az ország GDP-jének csupán 35%-a származik olajból, a többi ipari szektor is folyamatosan fejlődik. Az Egyesült Arab Emirátusok rendelkezik a világ egyik legliberálisabb gazdaságával: nincsen társasági-, személyi jövedelem-, illetve forrásadó. Nincsen devizaforgalom-szabályozás, kvóta vagy kereskedelmi akadály, kivételesen versenyképesek az import vámok, sok a vámmentes termék. Virágzik a turizmus, a kereskedelem, a bankszektor, az ipari szektor és a világ más térségeivel ellentétben itt virágzik az ingatlanpiac.

Kitűnőek a vállalkozási feltételek, rengeteg az offshore cég, számuk évről évre növekszik. Az ország ipari növekedése 16 százalékos, kétszer akkora, mint Kínáé! Virágzik a turizmus (kedvező időjárás, tengerpart, keleti kultúra), a kereskedelem (kedvező földrajzi fekvés), a bankszektor, az ipari szektor és az ingatlanpiac!

Az ingatlanpiacon nagyon erős kereslet mutatkozik: jelenleg óriási a lakás- illetve irodai területek hiánya. Minden lakás, illetve iroda ki van adva, a bérleti díjak évről évre ugrásszerűen emelkednek.

 

           

       

 *********************

 

Befektetési lehetőség

Dubai 5 évvel ezelőtt nyitotta meg ingatlanpiacát a külföldi tőke előtt, az úgynevezett szabad tulajdonú („freehold”) projektekkel. Ezzel külföldi állampolgárok, illetve rezidensek is lehetőséget kaptak, hogy tulajdonjogot szerezzenek az Emírség területén.

Abu Dhabi később nyitott, 2007-ben indította el az első freehold projektjét, az „Al Reem Island”-et, amely egy 30 milliárd dollár értékű beruházás, egy ultramodern új városrész lesz.

 

Az ingatlan-befektetés gyorsan megtérül, a folyamatos kereslet eredményeként az árak ugrásszerűen emelkednek mind a lakáscélú, mind a kereskedelmi célú ingatlanok esetében.

 

Mivel építés alatt lévő projektekről van szó, a finanszírozás szakaszos. A projektek egy része még kezdeti fázisban van, tehát amennyiben egy befektető most vásárol ingatlant, még lehetősége van alacsony százalékos befizetéssel (akár 10 százalékkal!) beszállni. Kedvező kondíciójú bankhitelek is elérhetőek mind rezidensek, mind külföldi állampolgárok számára.

Több jelentős ingatlan kiállítás zajlik a térségben, például a világ legnagyobb ingatlan kiállításának számító Cityscape. (Referenciaként: az idén májusban, Abu Dhabiban tartott Cityscape-re 150 országból 50.000 befektető látogatott ki, akik 36 milliárd dollárnyi üzletet kötöttek!)

Különböző befektetői magatartás van jelen a piacon:

·         Egyes befektetők megvásárolnak egy adott ingatlant egy bizonyos részletfizetési százalék mellett, majd valamikor egy későbbi részlet esedékessége előtt továbbértékesítik. Amennyiben például egy befektető 10%-os törlesztő részlet, illetve 4%-os prémium mellett vásárol ingatlant, nagy az esélye, hogy a következő részletfizetés előtt 10% plusz 6-7% prémium mellett továbbértékesítheti (prémium: az eladó haszna, a szerződés átadásának költségét jelenti). Ez 14-21 %-os megtérülési rátát jelent 4-5 hónapon belül, ami igen kedvező!

·         Más befektetők megfinanszírozzák az ingatlant az átadásig és utána bérbe adják. A piacon jelenleg mind kereskedelmi, mind lakáscélú ingatlanokból hiány van, ezért magasak a bérleti díjak. Amennyiben a befektető hitelt vesz fel egy helyi banktól a vételár finanszírozására, a bérleti díj általában fedezi a kölcsöntörlesztés összegét. A helyi banktól kedvező feltételekkel és kondíciókkal igényelhető lakáshitel.

 *************************

Aktuális helyzet és trendek az ingatlanpiacon

 

Abu Dhabi – bérleti díjak változása a múlt év során:

 

Lakáscélú: Az újonnan kivett ingatlanok bérleti díjai ugrásszerűen emelkedtek a folyamatosan növekvő kereslet, valamint a kínálati oldalon tapasztalható hiány miatt. Abu Dhabiban egy jó minőségű lakás bérleti díja 2007 harmadik negyedéve óta átlagosan 87 százalékkal nőtt. Az 1, 2, valamint 3 hálószobás ingatlanok bérleti díja az elmúlt év során 79, 100, valamint 82 százalékkal emelkedett. Az 1 hálószobás lakások éves bérleti díja 80-160 ezer AED, a 2 hálószobásé: 120-250 ezer AED, a 3 hálószobásé: 140-350 ezer AED között mozog. A villák eves bérleti díja 275-600 ezer AED, valamint e felett.

 

Irodai célú: Abu Dhabiban óriási az irodai területek hiánya. Közel 8.800 céget alapítottak az emírségben 2008 első 3 negyedévében, tehát a kereslet folyamatosan nő. Sok cég villákat használ iroda céljára, illetve meglévő vállalatok nem tudnak terjeszkedni a közel 100%-os telítettség miatt. A bérleti díjak a központi üzleti negyedben 2500 és 4000 AED között mozognak négyzetméterenként és várhatóan tovább emelkednek majd.

 

Kereskedelmi célú: A kereskedelmi célú ingatlanok bérleti díjának átlagos növekedése az elmúlt negyedév során 6% volt. A legfrekventáltabb terület a Corniche, ahol az éves bérleti díjak elérhetik az 5000 AED-t négyzetméterenként.

 

 

 

 

A Piramis Ingatlan helyi partnere a térségben üzleti és lakóingatlanokra szakosodott az Emirátusok szabad tulajdonú és szabadkereskedelmi övezetek területén nemzetközi befektetők részére. Nagymértékű tőkeellátottsággal és vásárlóerővel rendelkezik ahhoz, hogy ingatlanjaikat a piaci bevezetés előtti árakon, illetve nagykereskedelmi árakon tudja ügyfeleinek értékesíteni. A cég számos nagy volumenű üzletet lebonyolított már.

A társaság célja, hogy az ingatlanbefektetés terén szerzett jelentős mértékű tapasztalatát az ügyfelek rendelkezésére bocsássa, és ezáltal segítse a stratégiai vásárlási döntések meghozatalát. A cég jelenleg több, mint 10 jelentős ingatlanprojekt tulajdonosa, a portfólió és az ügyfélkör folyamatosan bővül.

 

A Piramis helyi partnere Dubai, Abu Dhabi, valamint Ajman Emirátusok területén rendelkezik ingatlanokkal. Mindegyik projekt építés alatt van, átadásuk 2009 és 2011 között történik majd meg.

A következőkben bemutatjuk:

¨       Dubait és projektjeinket (3-8. oldal)

¨       Abu Dhabit és projektjeinket (9-14. oldal)

¨       Ajmant és projektjeinket (15. oldal)

       ************************************

 

Dubai              

 

Az Egyesült Arab Emirátusok leghíresebb Emirátusa és a világ leggyorsabban növekvő városa Dubai. Dubai igen kedvelt úti cél a turisták és az üzletemberek körében egyaránt. A város világszínvonalú  szolgáltatásokkal fogadja az ide látogatókat; a keleti kultúra, a modern életstílus és a sivatag szépsége ötvöződik itt. A kellemes téli klíma, első osztályú hotelek, a sport és szabadidős tevékenységek széles választéka, valamint a bevásárlóközpontok sokasága biztosítja a kellemes időtöltést minden látogató számára. A város barátságos és rendkívül biztonságos, gyakorlatilag nincs bűnözés.

 

Dubai könnyen megközelíthető, a világ egyik kereskedelmi és tranzit központja. Több, mint 135 légitársaság indít járatokat a Dubai Nemzetközi Repülőtérről, melyek 210 állomással kötik össze a várost; a világ legnagyobb városaiba közvetlen járatok indulnak.

 

Számos lenyűgöző ingatlan-beruházás folyik Dubaiban: a Burj Dubai, mely a világ legmagasabb épülete 800 méter feletti magasságával, jövő évben kerül átadásra. A híres Pálma Szigetek, valamint a World szigetcsoport (világ a legnagyobb mesterséges sziget beruházása) jelentősen megnövelik Dubai tengerpartját. Szintén itt található a Burj Al Arab, a világ egyetlen hétcsillagos szállodája. A vízi paradicsom Atlantis Hotel nemrég nyílt meg. Épülőben van a víz alatti szálloda: a Hydropolis, és még sok, sok más..

 

           

                

 

Dubai Waterfront

– presztízs projekt és kitűnő befektetési lehetőség

 

A Dubai Waterfront a világ legnagyobb tengerparti beruházása. A projekt csatornák és mesterséges szigetek kialakítását foglalja magában Dubai utolsó, 15 kilométeres beépítetlen tengerparti szakaszán. Lakáscélú, kereskedelmi és üdülési zónák kerülnek majd itt kialakításra.

A mesterséges szigetek félhold alakban helyezkednek el a Jebel Ali Pálma körül. A project részeként megépítésre kerül a 75 kilométer hosszú Arab Csatorna. A Waterfront több, mint 70 kilométernyi szakasszal bővíti Dubai tengerpartját. 1.4 milliárd négyzetlábnyi terület kerül majd beépítésre, mely körülbelül 1.5 millió embernek ad majd otthont.

 

          

 

 

 Az új Dubai Nemzetközi repülőtér, a Sheikh Zayed Road (Dubai fő útja), valamint a Jebel Ali Ipari Zóna könnyen megközelíthető innen. A Waterfront fejlesztője a Nakheel, amely a világ egyik legnagyobb privát ingatlanfejlesztő cége. A projekt szabad tulajdonú (freehold), mely azt jelenti, hogy külföldiek is vásárolhatnak ingatlant.

A Waterfront 10 fő területből áll. A Madinat Al Arab Dubai új belvárosa és üzleti központja lesz. Terveit egy nemzetközi tervező-, építész- és városfejlesztő csoport készítette. A Madinat Al Arab-ban üdülőövezeteket, kereskedelmi és üzleti területeket, közterületeket, lakáscélú ingatlanok széles választékát, valamint integrált közlekedési rendszert találhatunk majd.

A Madinat Al Arab első fázisa (30%) 2005 júliusában lett megnyitva befektetők számára. A projekt 5 nap alatt eladásra került 13 milliárd Dirham (3.5 milliárd USD) értékben!

 


 

Ingatlanajánlatunk Dubaiban:

 

1.   Turquoise Torony

v     A Turquoise exluzív lakáscélú torony lesz a Waterfront szívében.

v     Az épület a Madinat Al Arab 2. sorában, egy sarki telken, a Félholdra vezető út mentén helyezkedik majd el. Az építkezés 2008. októberében kezdődött.

v     Az épületből szép kilátás nyílik majd: az első lakások a tengerre, a hátsók parkra néznek.

v     Sokféle típusú lakás kerül majd kialakításra: stúdió apartmanok, 1-2-3 hálószobás lakások, valamint kettő Sky Villa.

v     Úszómedence, valamint edzőterem, szauna és gőzkabin szolgálja majd a feltöltődést az itt lakók számára.

v     A projekt a Waterfront első ütemében kerül majd átadásra: 2010 végén!

v     Vásárolható: emeletenként, illetve egységenként

 

          

 

 

 

v     Az épület elhelyezkedése:


 

2. Royal Bay Tornyok

 

 

A “Royal Bay” az elsősorban helyezkedik el, közvetlenül a tengerparton…

 

A projekt keretében a következők kerülnek megvalósításra:

 

²    36 emeletes lakás célú torony –166 luxus színvonalú 1 és 2 hálószobás lakással, valamint 1, 2 és 3 hálószobás duplex apartmannal

²    36 emeletes irodatorony – 102 nagyméretű irodával (min alapterület: 205 m2)

²    14 luxus villa

²    Színvonalas bevásárlóközpont, konferencia centrum 

²    Edzőterem, uszoda, SPA, játszóterek

²    Éttermek, bárok, kávézók

²    Földalatti teremgarázs, nagy sebességű liftek

²    A projekt a Waterfront első ütemében kerül majd átadásra: 2010 végén!

²    Vásárolható: emeletenként. Az általunk kínált ár kedvezőbb a fejlesztők jelenlegi áránál!!

 

 

²    A tornyok elhelyezkedése:

 

 

 

Egyéb kitűnő befektetési lehetőségek Dubaiban:

 

 

1. Escan Torony – nagy presztízsű projekt hosszútávú befektetők részére!

 SHAPE  \* MERGEFORMAT

|     Az Escan Torony a 3. Szabad tulajdonú (freehold) torony Dubai fő útján: a Sheikh Zayed Úton!

|     Az épületben 570.000 négyzetlábnyi (53.000 négyzetméter) iroda-, valamint lakáscélú helyiség kerül majd kialakításra

|     A különleges tervezésnek köszönhetően a helyiségek egész nap bőséges természetes fényt kapnak, valamint minden irányba szép kilátás nyílik majd: nappal a tengerpart szépségében, éjszaka a Sheikh Zayed Road híres fényeiben gyönyörködhetünk

|     A világ legmagasabb épülete, Burj Dubai az épület háta mögött helyezkedik el

|     Az épületben kialakításra kerül: 20 iroda-, valamint 40 lakáscélú szint, színvonalas üzletek, éttermek, úszómedence, férfi és női spa, játékterem.

|     Az irodaszinteken a legmodernebb technika segíti majd a munkavégzést

|     A projekt átadása 2010 év végén lesz

|     10 emeletet kínálunk az épületben, melyből 4 iroda-, illetve 6 lakáscélú. Lehetőség van egységek vásárlására is.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 ****************************        

2.   Alghadeer

 

        Alghadeer az Egyesült Arab Emírségek két fő városa között helyezkedik el: Dubai – a világ leggyorsabban fejlődő városa -, Abu Dhabi – az ország fővárosa -, az új Jebel Ali Repülőtér, az Al Taweelah Kikötő, valamint a Dubai World Central and Industrial City igen könnyen megközelíthetők innen.

        A kitűnő elhelyezkedés, valamint az ipari területek közelsége miatt folyamatosan nagy lesz a kereslet az ingatlanokra, amik ezáltal igen kedvező feltételekkel adhatók majd bérbe!

        A lakóközösség számára vonzó lehetőségek állnak majd rendelkezésre: a kedvező oktatási lehetőségektől a szórakozásig. A lakónegyedben szép családi házak, korszerű irodák, tágas parkok, parkolók kapnak majd helyet. Az Alghadeer tervezésében tökéletesen illeszkedik a környezetéhez, a korszerű és kellemes építészeti stílus igazodik a sivatag hangulatához.

        Többféle stílusú épület található a lakónegyedben: villák, családi házak és apartmanok.

        A projekt 2011-ben kerül majd átadásra. Cégünk lakásokat kínál itt eladásra.

 

***********************


 

 

          Abu Dhabi 

Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emirátusok (EAE) legnagyobb Emirátusa és fővárosa. Az Emirátus a legnagyobb az országot alkotó 7 Emirátus között: területe 67,340 km², mely az ország területének 80%-a. Tengerpartja több, mint 700 kilométer hosszú. Abu Dhabi területe 70%-ban sivatag. A város az ország második legnépesebb városa (Dubai után), a népesség folyamatosan nő.

Az Egyesült Arab Emirátusok rendelkezik a világ olajkészletének 9%-ával, melynek 90%-a Abu Dhabihoz tartozik. Az IMF adatai szerint Abu Dhabiban az egy főre jutó GDP 71 ezer USD, mely a legmagasabb a világon!

Az Emirátus ipara elképesztő ütemben növekszik, a város 30 új ipari terület megnyitását tervezi 2010-ben!

Abu Dhabi üzleti és üdülési szolgáltatásokkal, luxushotelekkel, spa-kkal, színvonalas golfpályákkal és színházakkal, hatalmas bevásárlóközpontokkal és hagyományos souq-okkal várja az ide látogatókat.

 

(kép: Emirátusi Palota, fenn a Corniche)

             

             Lenyűgöző beruházások folynak Abu Dhabiban, úgymint: az Al Reem Island (ld következő oldal), Sadiyaat Island (a térség kulturális központja less világhírű múzeumokkal. Itt nyílik majd meg: az új Louvre, a Guggenheim Múzeum, a Tengerészeti Múzeum, egy ultramodern Művészetek Központja, a Sheikh Zayed Nemzeti Múzeum, a Warner Brothers Studio), Yas Island (új forma1-es versenypálya, Ferrari park), valamint itt kerül majd kialakításra a térség pénzügyi központja.

 

Abu Dhabi jellemzői:

 


 

v     Erős gazdaság

v     Politikai stabilitás

v     Adómentesség

v     Kitűnő infrastruktúra

v     100% Profit Repatriálás

v     Nemzetközi HR

v     Átlátható kormányzati szolgáltatások

v     Relatíve alacsony vállalkozási költségszint


 

Al Reem Island  (Al Reem sziget)

A lakáscélú, kereskedelmi célú, valamint üzleti célú projekteket magába foglaló fejlesztés, az Al Reem Island kb 600 méterre található Abu Dhabi jelenlegi belvárosától.

Az Al Reem Island a világ egyik legnagyobb és leghatásosabb turisztikai fejlesztése. A szigeten nívós vízparti szállodák, elegáns éttermek, kertek, múzeumok, akvárium, szabadidőparkok és kikötők kerülnek majd kialakításra. Kizárólag ötcsillagos szolgáltatók kapnak majd működési engedélyt, hogy az ide látogatók a legszínvonalasabb kiszolgálásban részesüljenek.

 

A sziget három nagy ingatlanfejlesztő cég közös munkája: a Sorouh (Shams Abu Dhabi), Reem Investments, és a Tamouh építenek itt. A fejlesztők 6.500 négyzetkilométernyi  területet építenek majd be 30milliárd USD feletti értékben.

            A project élénk nemzetközi érdeklődést keltett mint Abu Dhabi első szabad tulajdonú (freehold) fejlesztése, ahol külföldi állampolgárok számára is lehetővé vált a tulajdonszerzés. Összesen körülbelül 22,000 lakáscélú ingatlan épül a szigeten, melyek 150.000 embernek adnak majd otthont. Az első épületek a “Marina Square” területén kerülnek majd átadásra 2009 végén.

 

 

 

Ingatlanajánlatunk Abu Dhabiban:

1.   GATE” Torony – Al Reem Island

 

A három lakáscélú és egy kereskedelmi célú torony egyedülálló tervezésének köszönhetően a világ egyik legkülönlegesebb épülete lesz. A Shams Abu Dhabi bejáratánál magasodik majd ez a 8 millió négyzetláb (740 ezer négyzetméter) területű impozáns projekt.

 

 

ü     Ultramodern felszereltségű irodák, apartmanok és luxus kivitelezésű penthouse-ok kerülnek majd kialakításra

ü    Széleskörű szolgáltatások: Spa, úszómedencék, edzőtermek, privát mozi- és színházterem, játszótér, étterem, kávéházak...

ü     A projekt 2010 év végén kerül átadásra

ü     Cégünk 2 lakáscélú emeletet kínál emeletenként, illetve egységenként,

          

*************************

2.   “Burooj Views” - Al Reem Island

 

 

ü   A Burooj Properties ingatlan kivitelező cég az Abu Dhabi Islamic Bank leányvállalata (a bank a világ egyik legstabilabb pénzintézete)

ü   A torony néhány percre található Abu Dhabi központjától. Kellemes designú épület, közvetlen kilátással a jacht kikötőre.

ü   Az épületben széles folyosók kilátással, nagyméretű úszó-medence, edzőterem, a lakásban modern technikai felszereltség biztosítják az itt lakók kényelmét...

ü    A toronyban 1, 2 és 3 szobás lakások kerülnek majd kialakításra, tágas térelosztással, minőségi burkolatokkal és gyönyörű kilátással

ü   A projekt 2009 év végén készül el, az Al Reem Island első szakaszában! Mivel Abu Dhabiban jelenleg óriási lakáshiány tapasztalható, a lakások igen kedvező feltételekkel adhatók majd bérbe.

3. HYDRA Golf Walk”                                                      (az (Al Raha Beach, valamint az ipari területek közelében)

A projekt Abu Dhabi tengerparti beruházásától - az Al Raha Beach-től - 5 percre, valamint az ipari területek közelében található, kilátással egy világszínvonalú, 27-lyukú,  PGA sztenderdek szerint tervezett golfpályára. A környezetbarát építési technológia keretében a Golf Walk projekt környezetében zöld területek, francia stílusú parkok, tágas kertek, szökőkutak, sétányok, futóutak kerülnek majd kialakításra. 

Smart home technológia, pihenési lehetőségek, edzőterem, úszómedencék, 24-órás őrzésvédelem szolgálja majd az itt élők kényelmét. Az épületek külső megjelenésében a tradicionális Arab és futurisztikus design keveredik. A Golf Walk átadása 2010 év elején várható.

Abu Dhabi 30 új ipari terület megnyitását tervezi 2010-ben. A Golf Walk az ipari területek közelében helyezkedik el. Az épületek az első freehold projektek között kerülnek majd átadásra. A jelenlegi lakáspiaci helyzetet tekintve ezek a lakások igen kedvező feltételekkel adhatók majd bérbe, valamint értékük is stabilan növekedni fog.

           

   

 

4.   Hotel Apartmanok

Hosszú távú befektetési lehetőség az Al Reem Islanden!! 

v             500 méterre találhatók Abu Dhabi belvárosától, 20 percnyi autóútra az Abu Dhabi  Nemzetközi Repülőtértől

v             Luxus színvonalú szervizelt apartmanok egy ötcsillagos szálloda vezetése alatt

v             Az apartman tulajdonosa jogosult lesz a szállásdíj 50%-ra, valamint évi 3 hét ingyenes ellátásra a hotelben 

v             A bérleti szerződéseket az üzletmenet tisztasága és átláthatósága érdekében egy független auditor cég fogja megkötni és felügyelni

v             Várható hozam: kb 22% per év

v             Gyönyörű kilátás a tengerre és a mangrove parkra

v             Fitnesz center, Business center

v             Széleskörű kereskedelmi, gasztronómiai és vásárlási lehetőségek

v             A projekt 2010 év végén kerül majd átadásra

 

5.   Al Odaid Tornyok

 

    Az Al Odaid projekt 7 lakás-, illetve kereskedelmi célú épületből áll majd az Al Reem Island egyik legszebb részén. Az épületek magassága 17-22 emelet, a szintek területe 150.000-180.000 négyzetláb (14.000-16.700 négyzetméter) lesz.


    A projekt fekvése igen előnyös: közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, gyönyörű kilátással. Az épületek szomszédságában egy színvonalas bevásárlóközpont épül majd.

 

    Az épületek eredendően lakáscélúak, azonban a 2. emeletig kereskedelmi célú felhasználás is engedélyezett.


  

KEDVEZŐ  FIZETÉSI  ÜTEMEZÉS: 15% most, 5% 2009 februárjában,        80% átadáskor – kitűnő befektetési lehetőség!

 

 

 

Ø     Szolgáltatások

- Földalatti parkolók
- Mindegyik torony tetején úszómedence, edzőterem és jacuzzi kerül kialakításra
- Kilátás a tengerre

 

Ø     Az épületek átadása 2010 év végén várható

Ø     Cégünk lakás-, illetve kereskedelmi célú szinteket, illetve lakásokat kínál eladásra

*************************

Ajman

Ajman Emirátus az Egyesült Arab Emirátusok nyugati partjának központjában helyezkedik el, Dubai közelében. Ígéretes gazdasági lehetőségei, kitűnő üzleti környezete, valamint számos komparatív előnye az Emirátus kitűnő lehetőségeket kínál helyi és nemzetközi befektetők részére egyaránt.

 

Az üzleti környezet előnyei között szerepel: az Emirátus kedvező fekvése; a lakás-, valamint üzleti célú ingatlanok relatíve kedvezőbb ára; szakképzett munkaerő elérhetősége relatíve kedvezőbb bérekkel; helyi és nemzetközi üzleti központok könnyű megközelíthetősége; valamint a liberális üzleti szabályozások. A kedvező üzleti feltételek miatt egyre több céget alapítanak az Emirátusban.

Ingatlanajánlatunk Ajmanban:

“Highfield”Üzleti Torony 

– ideális hosszútávú befektetők számára

²    Elhelyezkedése: HUMAID CITY – egy városrész Ajmaban, melyben kereskedelmi- illetve üzleti célú épületek, világszínvonalú egészségügyi, oktatási intézmények, valamint bevásárlóközpontok épülnek.

²    20 percnyi autóútra fekszik Dubaitól, könnyen megközelíthető innen a Dubai Nemzetközi Repülőtér, valamint a szintén építés alatt lévő Ajman Repülőtér

²    Szintén a közelben található Ras Al Kaimah Emirátus, amely gyönyörű strandjai és üdülőhelyei miatt népszerű

 

 

 

²    A torony jól felszerelt üzleti környezetet biztosít, ultramodern megoldásokkal

²    Kedvező ár: fejlesztői ár, prémium nélkül!!

²    Igen kedvező finanszírozás: 10% részletfizetés most, 5% 4 havonta (2008 decemberétől) a szerződéses ár 25%-ig, maradék 75% átadáskor!!!! (2011 november)

²    Igen kedvező befektetés hosszútávon!

²    Cégünk 25 emeletet kínál eladásra

 

Árak, fizetési ütemezés

 

Magyarul beszélő partnerünk a helyszínen várja és mindenben segíti befektetni szándékozó honfitársainkat. 

Szíves érdeklődését várja: Horváth Gábor (cégvezető Budapest)  0630 941 5500

                                                                                    e-mail: t@piramisingatlan.hu