PIRAMIS SYSTEM professzionális ingatlanközvetítő program rövidített leírás.

Ez nem egy ingatlan-nyilvántartó program. Ez egy ingatlanközvetítő program, ami kis közepes és nagy irodáknak egyaránt a közvetítési folyamat és ezzel a teljes iroda működését irányítja, dokumentálja és mindenben támogatja. Ez a program egy know-how-t testesít meg, megmutatja, hogy hogy kell professzionális módon ingatlant közvetíteni, mindenben támogatja a közvetítő és felettese munkáját.

Ez egy internet alapú program, azaz a teljes program bárhonnan elérhető és kezelhető. Munkatársaknak nem kell bejárni az irodába, otthonról vagy mobil internet elértésen keresztül bárhonnan elérhető a program, benne a teljes adatbázis, bizalmas adatokkal, ingatlanokkal, vevőkkel és teljes közvetítés történettel. Mobil internet segítségével egy laptoppal az ingatlan helyszínén elvégezhető a részletes adatfelvétel, ami azonnal, a beírással egyidejűleg felkerül az iroda honlapjára továbbá az ingatlanönki.hu portálra és minden olyan portálra, amivel a rendszernek erre megállapodása van.

Ingatlan feltöltés:

Az ingatlanok feltöltése 7 fő csoportban történhet ingatlan-specifikus módon. A csoportok a következők: lakások, új és épülő lakások, házak, telkek, üzlethelyiségek, egyéb ingatlanok és irodaházak  A különböző ingatlancsoportokba csak a csoportra jellemző adatokat kérdezi a program, de azokat teljes részletességgel. A részletes adatfelvitel több időt vesz igénybe, de ez sokszorosan megtérül részint az által, hogy a kollegák, akik nem látták az ingatlant, de kínálni fogják, mindent fognak tudni róla, másrészről a vevők, akik az interneten keresgélnek, más közvetítők anyagával ellentétben, minden, általuk fontosnak tartott adatot itt megtalálnak, az a vélemény alakulhat ki bennük, hogy ez egy professzionális közvetítő, és itt időt és fáradságot takaríthatnak meg, és remélhetőleg ezért itt maradnak.

Feltölthető a megbízó, megbízótárs minden elérhetőségével köztük a legfontosabb az e-mail, ha van, mert a program legegyszerűbben e-mailen keresztül tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

A program súlypontja az ingatlan adatlap.  Az adatlap 3 részes, fő adatlap, részletes adatlap és Google térkép. A fő adatlapon a fő kép 640x480 pixel, mellette a típusra jellemző fő adatok, alatta a címsor, leírás és kinek ajánljuk részek, majd az alképek (max.15) alaprajzok (max.8), kicsi, de még kivehető méretben, rá kattintva előjön az interaktív  képgaléria. A program gyorsabban működik, ha a feltöltendő képek eleve 640x480 pixel méretűek, de a program képes a nagyobb méretű képek átméretezésére is. A képekhez képaláírás rendelhető, és a képek húzogathatók, a képek sorrendje egyszerűen változtatható Az adatlap tartalmazza az iroda elérhetőségét, a referens fényképét és elérhetőségét és különböző interaktív gombokat (érdeklődés, nyomtatás, kosár )  A rendszerbe töltött ingatlanok tetszés szerint összeállított együttműködő partnereknek elküldhetők.

Vevő feltöltés

Feltölthetők a vevők minden lényeges adatukkal e-mail címeikkel

Egyéb feltöltések: munkatárs, ügynök.

Keresések:  

A rendszer tartalmaz gyorskereső és részletes kereső funkciókat. A gyorskereső nagyon gyors, a részletes kereső nagyon részletes. Kereshető az aktív az archív és az ideiglenesen nem aktuális tartományokban. A keresés eredménye szerkeszthető, az ingatlan archiválható, archív állományból visszaállítható. A program úgy készült, hogy a legkevesebb kattintással mindenhonnan mindenhova el lehessen jutni. Minden változtatást a rendszer  a változtató személy nevével és a változtatás időpontjával együtt örökre tárol.

Kiajánlások készítése:

Pillanatok alatt lehet kiajánlásokat közvetítés igazolásokat készíteni és azokat kinyomtatni, vagy e-mail-ben elküldeni. Az e-mailek kulturált megjelenésűek a küldő aláírásával és fényképével. A rendszer rögzíti a kiajánlásokat, azok visszakereshetők, az érdekeltek automatikusan értesíthetők. A kiajánlások, közvetítések eredményei  eredményei szemléletesen megjeleníthetők és dokumentálhatók. Az értékesítő látja saját kiajánlásait és az ebből adódó teendőit Az iroda vezető szemléletes, átlátható módon nyomon követheti értékesítői munkáját. A programban lekérdezhető, kinyomtatható, az érdekelteknek e-mailben elküldhető hogy egy ingatlant mikor és ki látott, ki mutatta, mikor és kinek lett róla ajánlat küldve és ki küldte az ajánlatot. Lekérdezhető hogy egy vevő mikor és mit látott és hogy ki mutatta és tetszett neki vagy nem, és mikor, ki és mit ajánlott neki.

A rendszer figyelmeztet a rákérdezés időpontjára, mutatja, hogy kire mennyi energiát, figyelmet kell fordítani. Az új felvételekről és a kiemelt ajánlatokról a program a kollégákat real time tájékoztatja.

A program emléketető és belső üzenet küldő funkciókkal is ki van egészítve.

A PIRAMIS SYSTEM program szinte magától közvetít. Ismerkedjen meg vele! Kérjen program bemutatót!