PIRAMIS INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZAT

 

A PIRAMIS ingatlanközvetítő hálózathoz várjuk saját ingatlanközvetítői tapasztalattal és önálló adatbankkal rendelkező irodák és egyéni vállalkozók csatlakozását, akik szeretnének  csatlakozni egy sikeres csapathoz, szeretnének  egy nagy adatbankot, teljesen kidolgozott módszert, internet alapú professzionális programot, és háttér támogatást.  A rendszergazda anyacég fenntartja a jogot a jelentkező iroda elfogadására vagy elutasítására.

Jogi státusz:

A csatlakozó iroda marad önálló jogi személy, működéséért maga felel, a hálózathoz való viszony, jogai és kötelezettségei csak a rendszergazdával kötött szerződésben ( franchise szerződés) foglaltakra korlátozódnak.  Névhasználat vonatkozásában a csatlakozó iroda saját döntése alapján választhat, hogy változatlan formában megtartja nevét és neve után teszi a Piramis Ingatlanközvetítő Hálózat Tagja szavakat, vagy felveszi a Piramis nevet kiegészítve egy őrá jellemző szóval pl. Piramis Kovács, vagy Piramis Kecskemét, stb., de minden szakmai kapcsolataiban köteles utalni arra, hogy cége a  Piramis ingatlanközvetítői hálózat tagja.

Mit kap a csatlakozó iroda?

A csatlakozó szerződött partner részére a rendszergazda testre szabja a "PS" professzionális ingatlanközvetítő programot, (  A programról röviden.)a csatlakozó iroda kijelölt képviselőit betanítja a program használatára,  hozzáférési jogosultságot biztosít a bizalmas adatok kivételével a teljes adatbankhoz, és létrehozza az iroda saját -ingatlanonki alapú- honlapját.

A Piramis Ingatlanközvetítő Hálózat Internet közös portálja a www.ingatlanonki.hu. Erre a portálra ingatlanokat korlátozott lehetőségekkel  magán személyek és teljes lehetőségekkel csak a hálózat tagjai vihetnek fel. A csatlakozó iroda részére készülő ingatlanonki alapú honlap hasonló a www.piramisingatlan.hu honlaphoz.

Röviden a honlapról:

Minden egyes csatlakozó iroda honlapja  tartalmazza a teljes  ingatlanonki  adatbázist úgy, hogy minden ingatlan adatlap fejlécén csak a csatlakozó iroda és általa kijelölt munkatársának fényképe és elérhetőségei szerepelnek.  A honlapon kiemelt ajánlatokat a csatlakozó iroda saját felvételű ingatlanjai közül maga válogatja, és a menüpontok többségét valamint a menüpontok alatti tartalmakat a csatlakozó iroda egyszerű módon  maga szerkesztheti. A PS programmal felvitt ingatlan, az ingatlant felvivő kolléga rendelkezései szerint lehet csak privát, amit csak a felvivő iroda munkatársai láthatnak, lehet publikus, ami azonnal megjelenik a saját honlapon és általában, hacsak a felvivő kolléga le nem tiltja, a saját honlapon kívül az ingatlan azonnal megjelenik az ingatlanönkin és ezzel a hálózat minden tagjának honlapján is. A www.ingatlanonki.hu portálon minden ingatlan csak egyszer szerepelhet. Tehát a közös adatbázisban és ezzel az ingatlanonki portálon annak az irodának a neve alatt fog szerepelni az ingatlan, aki azt először vitte fel a rendszerbe. A rendszergazda fenntartja a jogot, hogy ha egy ingatlan gyenge minőségben kerül a közös portálra és egy másik iroda később lényegesen jobb színvonalon tölti fel ugyanezt az ingatlant, akkor a közös adatbázisban lecserélje azt.

A Franchise szerződés egy évre szól, a csatlakozási feltételek más hálózatoknál alkalmazott feltételeknél lényegesen kedvezőbbek:

Az első 12 hónap próba időszak, az első 20 csatlakozó tagnál ingyenes:

1./ A franchise díj az első 12 hónapban az első húsz tagnál nincs.

A csatlakozó iroda korlátlan számban tölthet fel ingatlanokat a rendszerbe sőt elvárás hogy az  első 45 napban minimum 30, a továbbiakban havonta minimum 5 ingatlant az új tag vigyen be a rendszerbe.

2./ Egyszeri csatlakozási díj, know-how átadási díj  az első 20 tagnál nincs.

3./ Iroda állandó havi díja és értékesítőnként fizetendő állandó díj az első 20 tagiroda esetében nincs.

4./ Betanítás az első 20 tag irodánál ingyenes.

5./ Saját honlap kialakítási díj az első 20 tagnál nincs nincs.

6./ Saját felvételű ingatlan értékesítése esetén a bevétel 100%-a 1 évig az  első 20 csatlakozó iroda esetében a csatlakozó irodánál marad.

7./A felvett ingatlanok, hacsak a felvevő le nem tiltja, felkerülnek az ingatlanönki.hu országos önkiszolgáló ingatlan portálra. A csatlakozott tagoknak az ingatlanönki.hu portál használata beleértve az ingatlan feltöltést képekkel, alaprajzokkal, térképpel, akár nagymérető csatolt fájlokkal, videóval utcaképpel ingyenes.

 

Jutalék megosztás :

A csatlakozó társiroda, saját maga által felvett ingatlan eladása esetén, a jutalék 100 %-a próbaidőszak teljes 12 hónapja alatt az első 20  csatlakozó irodánál az irodánál marad..

Keresztértékesítés esetén, a jutalékmegosztás a próbaidőszak alatt és azt követően is az alábbiak szerint számítandó:

Amennyiben az ingatlan felvevője a központi iroda, a jutalék 60%-a jár annak aki az ingatlant eladja a díj 40%-a a központi irodáé.

Amennyiben az ingatlan felvevője a társiroda és a vevőt a központi iroda adja, a jutalék 50%-a a társirodáé, 50%-a a központé.

Amennyiben az ingatlan felvevője egy társiroda és az eladója egy másik társiroda, a jutalék megosztás úgy történik, hogy a jutalék 40% a felvevő irodáé, 45% a másik társirodáé, aki a vevőt hozta, és 15% a központi irodáé.

 

Egy év letelte után:

A próba időszak letelte után a csatlakozó iroda dönthet, hogy kívánja e folytatni az együttműködést vagy kilép a hálózatból.

Amennyiben úgy dönt, hogy kiszáll, ezt költség térítés nélkül megteheti, az Piramis névhasználat joga megszűnik, az ingatlanonki alapú honlap használata és a  "PS" program használati jogosultsága megszűnik.

Amennyiben úgy dönt, hogy bevált a rendszer és folytatni kívánja a kapcsolatot, az első év után minden irodának franchise díjat kell fizetnie. A franchise díj a saját maga által felvett és saját maga által eladott ingatlanok esetében a jutalék 10%-a,  a jutalék 90%-a a továbbra is a csatlakozó irodánál marad.

 

Miért éppen a PIRAMIS hálózat?

Mert tartozni kell valahova és itt a legbarátságosabbak a feltételek.

Mert nem kell milliós csatlakozási díjat fizetni és később sincs fix díj , mert ha idejében csatlakozunk egy évig nincs egyáltalán franchise díj és később is kedvezőbb, mert nincs havonta fizetendő fix díj, ha nincs bevétel nem kell fizetni franchise díjat sem.

Mivel nem kell milliós csatlakozási díjat fizetni, nincs benne rizikó. Ha igaz amit ígérgetnek, akkor nagyon jó, ha lesz egy jó csapat, akkor nagyon megéri, ha nem, kilépek.

Más hálózatokkal szemben itt a közös honlapon kívül lesz egy nívós saját honlapunk is, a saját felvételű kiemelt ajánlatokkal. Csapatban is egyénileg is!

Mert magyar rendszer, a hazai viszonyokra lett kidolgozva a legrégebbi 1990-ben alapított iroda 20 éves hazai tapasztalatai alapján.

Mert a 20 év során a PIRAMIS név, mint a minőségi ingatlanok közvetítője beágyazódott a köztudatba, bíznak benne és egymásnak ajánlják az ügyfelek.

Mert tálcán kapok egy internet alapú igazán mindent tudó professzionális rendszert. Ilyen másnak nincs.

Mert egy csapásra lesz egy nagy adatbankom sok nagy értékű budai villával és luxuslakással. Azokban van a nagy üzlet.

Mert más hálózatoktól eltérően továbbra is tudok együttműködni rendszeren kívüli irodákkal, sőt ez az együttműködés meg van könnyítve az egyedülálló "elküldöm egy ügyfelemnek" funkcióval.

Mert ennek a rendszernek a legjobb az ingatlan adatlapja, ami az első kapcsolat a potenciális vevőimmel. A multi-füles több oldalból álló adatlapból a fő adatlap tartalmaz max. 16 nagy képet, 8 alaprajzot és a legfontosabb adatokat, a részletes adatlap tartalmaz minden adatot, van térkép az általam meghatározott pontossággal és feltölthetők tetszés szerint csatolt fájlok mint nagyméretű használható alaprajzok, videók, NORC utcakép, virtuális túra, stb.

Mert nagyon jó a keresője ingatlan típusonként a csak a típusra specifikus kereső paraméterekkel.

Mert kapok hozzá egy olyan programot, a "PS" program személyében, ami leegyszerűsíti, meggyorsítja jelentősen hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát, figyelmeztet, emlékeztet a teendőimre és évekre visszamenően dokumentálja az előzményeket és ellenőrizhetem vele a beosztottjaim munkáját is.

 

További információt kérek!                Vissza a főoldalra!