Vissza a főoldalra!

Kedves Kolléga!

 

Üdvözöljük a www.ingatlanonki.hu új önkiszolgáló országos ingatlan portálon!

 

A rendszergazda, a Piramis Ingatlan Ügynökség, 20 év szakmai tapasztalata alapján 5 éves fejlesztői munkával létrehozott egy számítógéppel segített ingatlanközvetítő rendszert. Az ehhez tartozó internet alapú programot Piramis System-nek, röviden „PS” programnak nevezte.

 

A programnak van a közvetítő irodák számára egy jelszóval védett belső felülete és két nyilvános WEB lapja egyik az irodák saját honlapja, a másik, ahol most nézelődik az ingatlanonki.hu.

 

Ha tetszik amit itt lát, és csatlakozni szeretne a rendszerhez, ezt két szinten teheti meg:

 

1./ Hálózati tagként (Az első 20 tagnak egy év próbaidőre ingyenes),

ahol a „PS” programmal egy soha nem látott hatékony  know-how-t kap a teljes közvetítői munkára ingatlan és vevő kezeléssel, amelyben az adatbankjába felvitt ingatlanok automatikusan azonnal megjelenhetnek a világhálón a saját honlapon és az ingatlanonki.hu portálon és automatikusan 24-48 órán belül további ingyenes portálokon és fizetős portálok közül azokon melyre előfizetéssel bír. Részletesen

 

vagy csak

 

2/ Együttműködő partnerként (véglegesen ingyenes)

A www.ingatlanonki.hu professzionális önkiszolgáló ingatlan portálra ingatlanokat csak korlátozott lehetőségekkel magán személyek vagy teljes lehetőségekkel hálózati tagok tehetnek fel.

 

Tehát együttműködő irodák új ajánlatokat a portálra nem tehetnek fel, de a www.ingatlanonki.hu nyilvános portálon és a hálózati tagok honlapjain szereplő ingatlanokat saját ügyfeleiknek az együttműködések megkönnyítése érdekében kiajánlhatják az ingatlan adatlapján található "elküldöm egy ügyfelemnek" új funkció segítségével olyan módon, mintha az ingatlan saját adatbázisuk eleme volna. Az ingatlanok adatlapján az eredeti felvivő helyett csak saját elérhetőségeik fognak szerepelni. Részletesen